Ladies Ride

Ladies Ride

Meld je nu aan voor onze Ladies Ride op 10 juni!

Geen Ladies Night, maar een Ladies Ride. Praten over fietsen is leuk, maar niet zo leuk als fietsen zelf. Daarom organiseren we 10 juni de Ladies Ride. Een laagdrempelige tocht van circa 60 kilometer voor vrouwen. We krijgen daarbij hulp van de bekende wielrenner Tom Akkerman en oud prof marathonschaatster Foske Tamar van der Wal.

Zij zullen je onderweg tips & tricks geven. Bijvoorbeeld hoe je het beste in een groep kunt fietsen of welke versnelling je het beste kunt gebruiken. En ze beantwoorden al je vragen op het gebied van training, leefstijl en performance.

We starten in groepsverband volgens het motto ‘samen uit, samen thuis’ voor een prachtige route die start en finisht bij onze winkel in Zuidlaren. Heb je zin om op een laagdrempelige en gezellige manier te fietsen met andere dames? Meld je dan aan! Deelname kost vijf euro, deze kun je bij aanvang voldoen.

Wanneer je geen racefiets hebt is dat geen probleem, tegen een kleine vergoeding kun je bij ons een racefiets huren. Deze dien je dan wel van tevoren bij ons te reserveren.

Samengevat:

  • 10 juni 2017 om 10:00 uur
  • 60 kilometer
  • Samen uit, samen thuis
  • Laagdrempelig en gezellig
  • Deelname kost €5,-